Артекс Инженеринг - компанията, от която ръководни кадри на ГЕРБ са

...
Артекс Инженеринг - компанията, от която ръководни кадри на ГЕРБ са
Коментари Харесай

Артекс: Ние нямаме необходимост от политически тласък, за да правим бизнес

" Артекс Инженеринг " - компанията, от която ръководни фрагменти на ГЕРБ са закупили апартаменти на преференциални цени, излезе с отворено писмо до медиите.
 Обяснението за всичко: През 2017 година ръководената от Цветанов ПГ на ГЕРБ трансформира закон в интерес на Артекс  Борисов за жилищата на властта: Мъчно ми е. Не са дребни деца  Вижте кино лентата на Антикорупционния фонд за евтините жилища на властта  Антикорупционният фонд опроверга Цачева с документи
Компанията твърди, че " е синоним на качество, уместност и правда ", попаднала е " в непознат медиен сюжет " и няма " нужда от политически подтик ", с цел да прави бизнес.

Проектираме и строим като за внуците и правнуците на клиентите си, настояват още от  " Артекс Инженеринг ".

Публикуваме в оригинал цялостния текст на отвореното писмо на компанията:

" Името на нашата - чисто българска строително-инвестиционна компания - АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ АД, която от 25 години на пазара е синоним на качество, уместност и правда, попадна в непознат медиен сюжет. В хилядите проектирани и издигнати от нас жилища живеят фамилии с разнообразни специалности. За компанията ни в никакъв случай не е било приоритет какво е служебното състояние и политическите пристрастия на клиентите ни. Всеки, който познава нашите планове и механизма на продажби, ще удостовери, че законът и пазарните правила са тези, които от 25 години държат АРТЕКС в най-светлата част на строителната промишленост.

Ние сме перфекционисти както в архитектурното планиране на жилищни здания, по този начин и в строителния развой, като цяло, и точно това е разпознаваемият почерк на АРТЕКС. Именно за това ние нямаме нужда от политически подтик, с цел да вършим бизнес. Един дом, който построява АРТЕКС, е за десетилетия напред, в който да живеят генерации наред. Проектираме и строим като за внуците и правнуците на клиентите си. За страдание, българските политици - някогашни, сегашни и бъдещи - направляват нещата в рамките единствено на своя мандат. И това е огромната разлика сред всеки виновен бизнес и политическата класа.

В тази връзка АРТЕКС чака да НЕ бъде въвличана в предизборната реторика, тъй като нашият сериозен престиж е единствено на архитектурно-строителния, а не на политическия терен. Ако има подозрение за законността на която и да е направена договорка с клиентите на АРТЕКС, контролните органи могат да ревизират - всички документи са на тяхно разположение.

За АРТЕКС най-важното е всяко семейство, всеки наш клиент да получи дом на естетика, мир и наслада, планиран и издигнат с професионализъм и извънредно качество, по международните стандарти, от компанията ни. Тогава считаме, че сме изпълнили предоставената ни задача и сме оставили същински почтена следа за богатството на гражданското общество и България. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР